Camper Technieken

0
Winkelwagen

Weg van de drukte en camperen waar jij wilt.

Wij plaatsen al wat je nodig hebt om zelfvoorzienend en energie onafhankelijk van je vakantie of uitstap te genieten.

Wat is off Grid ?

Off-grid komt van Off the grid (OTG) en verwijst naar een zelfvoorzienende levensstijl die niet afhankelijk is van openbare nutsvoorzieningen zoals het elektriciteitsnet, de gemeentelijke watervoorziening, riolering of gasvoorziening. In plaats daarvan gebruiken mensen in deze levensstijl water uit eigen bron, zonne-energie (of andere groene energie-alternatieven), koken ze op biogas en hebben ze hun eigen toiletsysteem.

Mijn caravan, camper, boot, tent, .... energie onafhankelijk maken

Hoe doe je dat, wat heb ik nodig ?

Met Free-Up kan je

100%Off-Grid

De producten van Free-Up helpen echt uw avonturen van energie te voorzien. Met ons kunt u zelfs op de meest afgelegen bestemmingen ontspannen,wetende dat u controle heeft over de stroomvoorziening van uw voertuig.

Wij ondersteunen u met betrouwbare oplossingen, zodat u veilig heel ver kunt gaan. Accubeheer- oplossingen van Free-Up met controle-/monitoringsystemen voor campers, caravans, boten, en nog veel meer, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bovenop het advies en de verkoop van de benodigde producten, kan je ook bij ons ook terecht voor de professionele plaatsing hiervan.

Ben je een handige harry en doe je het liever zelf ? Dan hebben wij ook kant en klare inbouw pakketten met alle benodigdheden in.