Camper Technieken

0
Winkelwagen

Ga je het zelf plaatsen of zullen wij je helpen ?

Specialist in maatwerk camper bouw.

Wij zijn uw partner voor:

Assisteren van zelfbouwprojecten

Wil je graag je camionette of busje omtoveren tot een volwaardige camper? Weet je niet goed waar te beginnen of loop je ergens op vast? Free-Up biedt je hierbij alle hulp.

Installatie van onze elektrakits

Elektriciteit is een vak apart en vaak moeilijk om deze correct aan te sluiten. Ben je bang voor kortsluitingen of durf je de klus niet aan? Wij hebben gediplomeerde elektriciens die je hierbij kunnen helpen.

Alle Camper technieken

Wat je ook wil veranderen of toevoegen aan je mobilehome, Caravan of boot? Door onze jarenlange ervaring heeft geen enkele aanpassing nog geheimen voor ons en kunnen we alles voor je installeren.

Free-Up Service

Free-Up producten helpen echt uw avonturen van energie te voorzien. Met ons kunt u zelfs op de meest afgelegen bestemmingen ontspannen,wetende dat u controle heeft over de stroomvoorziening van uw voertuig. Wij ondersteunen u met betrouwbare oplossingen, zodat u veilig heel ver kunt gaan. Accubeheer- oplossingen van Free-Up met controle-/monitoringsystemen voor campers, caravans, boten, en nog veel meer, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Bovenop het advies en de verkoop van de benodigde producten, kan je ook bij ons terecht voor de professionele plaatsing hiervan. Ben je een handige harry en doe je het liever zelf ? Dan hebben wij ook kant en klare inbouw pakketten met alle benodigdheden in.